Wat is de verwachte levertijd?

De verwachte levertijd bedraagt 3 - 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het bestelde product en de plaats van levering. De levertijd omvat het productieproces en de verzending van de bestelling. Alle producten worden geconfigureerd op basis van individuele bestellingen van onze cliënten.

Is het mogelijk bestellingen te verzenden naar ieder willekeurig adres?

Bestellingen kunnen verzonden worden naar elk door de cliënt gekozen adres. Ben je niet zeker of de verzending naar jouw adres mogelijk is, neem dan contact op met onze klantenservice kontakt@tinydots.pl.

Hoe worden de bestellingen verzonden?

Alle bestellingen worden per koeriersdienst verzonden. Na verzending van de bestelling ontvang je het verzendnummer, waarmee je je zending kunt volgen op de website van het betreffende koeriersbedrijf.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het leveradres en worden getoond in de winkelwagen.

Wat is jullie retourbeleid?

We bieden je de mogelijkheid om ieder product binnen 30 kalenderdagen na de datum van aankoop te retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet. De producten moeten zich in de originele staat bevinden, zonder gebruikssporen of beschadigingen. Denk er wel aan dat de verzendkosten niet terugbetaald worden in geval van een retournering.

Hoe worden de producten bevestigd?

De bevestigingswijze is afhankelijk van het gekozen product. Voor iedere bestelling ontvang je een bevestigingsinstructie in PDF-formaat op je e-mailadres. Als je een vraag mocht hebben dan is onze klantenservice beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
                                                                                                                                                                

Word ik geïnformeerd over de status van mijn bestelling?

Na het plaatsen van de bestelling en het doorgeven van een geldig e-mailadres, ontvang je de actuele status van je bestelling per e-mail. Na verzending van de bestelling ontvang je het verzendnummer, waarmee je je zending kunt volgen op de website van het betreffende koeriersbedrijf.